Πέμπτη 16 Μαΐου 2013


Πνευματική Πρόγραμμα Κατάρτισης Warfare για τους σατανιστές


Όσον αφορά τις τεχνικές-που και πώς να επιτεθεί ψυχικά-να ζητήσει καθοδήγηση από τον Σατανά και τους δαίμονές του. Θα σας οδηγήσει σε ό, τι χρειάζεται να ξέρετε. Απλά είναι ανοικτή.

Αυτό είναι ένα απλό βήμα-προς-βήμα πρόγραμμα, που αν ακολουθηθεί με συνέπεια, θα παράγει αποτελέσματα εντός έξι μηνών. Θυμηθείτε, η μία περίοδο έξι μηνών αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τα πάνω και είναι μια προετοιμασία για τα υψηλότερα επίπεδα ικανότητας. Όταν μπορείτε να επικεντρωθεί πλήρως και με σαφήνεια για πέντε λεπτά, έχετε φτάσει σε ένα επίπεδο που είναι αρμόδιο. Μπορείτε να εργαστείτε πάνω σε αυτά από το ελάχιστο που δόθηκαν μαθήματα. Μπορείτε να κάνετε αυτά όσο συχνά θέλετε να προχωρήσει με ταχύτερο ρυθμό, αλλά είναι πολύ σημαντικό να κολλήσει με αυτό το πρόγραμμα.

Σας προτείνω να κρατήσει ένα μαύρο βιβλίο ή περιοδικό και να καταγράψει τις δυνάμεις σας και τις αδυναμίες, όλες οι αξιοσημείωτες εμπειρίες και εντυπώσεις ή οτιδήποτε νομίζετε ότι είναι σημαντικό. Ρωτήστε τον εαυτό σας πώς ο διαλογισμός ήταν, πώς αισθανθήκατε μετά, την επόμενη μέρα, τυχόν προβλήματα που μπορεί να είχαν με αυτόν τον διαλογισμό, κ.λπ.

Πρώτος μήνας

Η φάση αυτή θα λάβει ένα μήνα από την καθημερινή πρακτική για να ολοκληρωθεί και να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο.

Ημέρες ένα έως επτά - Εκπαίδευση Trance
Μια βαθιά έκσταση καθιστά δυνατή την πρόσβαση στο υποσυνείδητο μυαλό και να προγραμματίσετε όπως δείς ταιριάζει. Η δραστική αριστερή πλευρά του μπλοκ του εγκεφάλου από οποιεσδήποτε προσπάθειες για να έχουν πρόσβαση στο παθητικό δεξιά πλευρά όπου βρίσκεται η έδρα του ασυνείδητου είναι. Αυτό είναι ανάλογη με απενεργοποίηση του ηλεκτρικού ρεύματος σε ένα δωμάτιο ή ένα κτίριο, προκειμένου να καθορίσει την καλωδίωση. Η δεξιά πλευρά του εγκεφάλου είναι όπου μπορούμε να προγραμματίσουμε το μυαλό μας για να φανερώσει ό, τι θέλουμε στην πραγματικότητα.

Για να μπει σε μια κατάσταση έκστασης παίρνει την πρακτική. Θυμηθείτε, ο καθένας από εμάς είναι ατομική και μερικοί μπορούν να βρουν αυτό το πιο εύκολο από ό, τι άλλες. Το σημαντικό πράγμα είναι να είναι επίμονος και υπομονετικός με τον εαυτό σας. Εμμονή και η συνέπεια είναι τα πάντα εδώ.
Η εκτέλεση ασκήσεων αναπνοής πριν από trance συνιστάται ιδιαίτερα, καθώς αυτό θα ηρεμήσει φυσικά το νευρικό σύστημα.

1. Καθίστε άνετα. Μην ξαπλώνετε, επειδή μπορεί να κοιμηθεί.
2. Εισπνεύστε για την καταμέτρηση των έξι, κρατήστε για μια αρίθμηση των έξι και στη συνέχεια εκπνεύστε για την καταμέτρηση των έξι. Μήπως αυτό αναπνοή μέχρι να είστε εντελώς χαλαροί. Ιδανικά, θα πρέπει πλέον να είναι σε θέση να αισθανθείτε το σώμα σας.
3. Φανταστείτε ότι είστε κατεβαίνοντας μια σκάλα στο σκοτάδι. Μην απεικονίσει μια σκάλα? Φανταστείτε μπορείτε να αισθάνεστε τον εαυτό σας να κάνει. Από την εκπνέετε, αισθάνεστε τον εαυτό σας αναρρίχηση ένα βήμα ή δύο κάτω από τη σκάλα. Από την εισπνοή, αισθάνεστε τον εαυτό σας εξακολουθούν να κατέχουν πάνω στη σκάλα.
4. Τώρα, ας πάμε από την σκάλα και ελεύθερη πτώση προς τα πίσω. Αν αισθανθείτε ζάλη ή αποπροσανατολισμένος, φέρει μόνο την προσοχή σας στο μπροστινό μέρος του σώματός σας και αυτό θα σταματήσει. Αυτή η ψυχική επίδραση που, όταν συνδυάζεται με βαθιά χαλάρωση και ψυχική ηρεμία, θα σας αναγκάσει να εισέλθουν στην κατάσταση έκστασης.
Αυτό που χρειάζεται είναι μια ψυχική επίδραση που μέσα στο μυαλό σας. Αυτό αλλάζει το επίπεδο της δραστηριότητας των εγκεφαλικών κυμάτων από το άγρυπνο επίπεδο (Beta) στην κοιμάται επίπεδο (Άλφα) ή το βαθύ επίπεδο ύπνου (Theta). Μόλις το επίπεδο της δραστηριότητας των εγκεφαλικών κυμάτων Άλφα φτάνει που θα εισέλθει σε μια έκσταση. Μόλις πάρετε το βαρύ συναίσθημα, να σταματήσει η διανοητική άσκηση που υπάγονται. Αν δεν σας αρέσει η σκάλα, φανταστείτε ότι είστε σε έναν ανελκυστήρα [ανελκυστήρας], αισθάνεστε τον εαυτό σας που πέφτουν στο εκπνεύστε και κρατώντας την εισπνοή. Ή, Φανταστείτε ότι είστε ένα φτερό, αισθάνεστε τον εαυτό σας επιπλέει κάτω στο εκπνεύστε και εξακολουθούν να κατέχουν την εισπνοή. Χρειάζεται μια ψυχική επίδραση που να μειώσει το επίπεδο της δραστηριότητας των εγκεφαλικών κυμάτων.
5. Να κάνουμε αυτό για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται. Ο χρόνος που χρειάζεται για να εισέλθουν trance θα ποικίλλει, ανάλογα με την εμπειρία σας με βαθιά χαλάρωση και ψυχική ηρεμία.
Μια trance αισθάνεται σαν: Τα πάντα παίρνει πιο ήσυχο και νιώθεις σαν να είσαι σε ένα πολύ μεγαλύτερο χώρο. Υπάρχει μια πολύ μικρή αίσθηση βουητό στο σώμα σας. Τα πάντα αισθάνεται διαφορετικά. Αισθάνεται λίγο σαν να βάζουμε ένα κουτί από χαρτόνι πάνω από το κεφάλι σας στο σκοτάδι, μπορείτε να αισθανθείτε την αλλαγή ατμόσφαιρα. Είναι σαν όλα πάνε ασαφής ή ελαφρώς θολή. Οποιαδήποτε απότομη θορύβους, ενώ σε έκσταση είναι επώδυνες.
6. Για να φέρετε τον εαυτό σας από την έκσταση:
Επικεντρωθείτε στην κίνηση των δακτύλων σας. Μόλις μπορείτε να μετακινήσετε ένα δάχτυλο ή του ποδιού, λυγίστε τα χέρια σας, μετακινήστε τα χέρια σας, κουνάτε το κεφάλι σας, δηλαδή, ζωντανεύει το σώμα σας? Και να σηκωθείτε και να περπατήσετε γύρω για μερικά λεπτά.
Τι κάνει αυτή η άσκηση κάνει:
Για να προχωρήσουν στην ψυχική δύναμη, θα πρέπει να εκπαιδεύσει το μυαλό μας. Όταν είμαστε σε μια κατάσταση έκστασης, τα κύματα του εγκεφάλου μας επιβραδύνει σημαντικά. Υπάρχουν δύο πλευρές του εγκεφάλου αριστερά λογική / πνευματική αρσενική πλευρά και το δικαίωμα δημιουργική / διαισθητική θηλυκή πλευρά. Η δεξιά πλευρά είναι η έδρα του υποσυνείδητου. Αυτή είναι η περιοχή του μυαλού που είναι ανοιχτή σε πρόταση και τον προγραμματισμό και την έδρα του αστρικού μας δύναμη. Όταν η αριστερή πλευρά του εγκεφάλου μας είναι ενεργή στον τρόπο σκέψης, η δεξιά πλευρά δεν μπορεί να προσπελαστεί. Τα κράτη Trance κλείσει την αριστερή πλευρά έτσι ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση και να προγραμματίσει τη δεξιά πλευρά (υποσυνείδητο).
Χρειάζεται εκπαίδευση για να είναι σε θέση να προκαλέσει μια βαθιά υπνωτική κατάσταση. Βαθιά κράτη έκσταση δεν είναι πάντοτε απαραίτητο, αλλά για συγκεκριμένες εργασίες, είναι πολύ σημαντικό. Μόλις έχουμε εκπαιδεύσει το μυαλό μας για να πάει όλο και πιο βαθιά σε μια έκσταση, αυτό γίνεται πιο εύκολη και πιο εύκολη και διαρκεί όλο και λιγότερο χρόνο όπως έχουμε γίνει ειδήμονες. Το μυαλό είναι σαν ένα μυ και για τους περισσότερους ανθρώπους, η άσκηση αυτή θα είναι μια εισαγωγή σε ένα μέρος του νου που δεν έχει καν πρόσβαση πριν.
Είναι * πολύ * σημαντικό ποτέ να τρομάξει από μια κατάσταση έκστασης, ειδικά για μια βαθιά οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε σε ένα δωμάτιο ή την περιοχή όπου θα μένουν μόνοι και το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο. Όντας τρόμαξε και τράβηξε έξω από μια έκσταση με λάθος τρόπο μπορεί να είναι εξαιρετικά επώδυνη και ο πόνος μπορεί να διαρκέσει για μέρες, ειδικά αν κάνει τη δουλειά της ενέργειας σε αυτή την κατάσταση.
Είναι φυσιολογικό όταν σε μια κατάσταση έκστασης για τυχόν ήχους να είναι πολύ επώδυνη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σε αυτή την κατάσταση, οι αισθήσεις μας είναι εξαιρετικά αυξημένη.
Ένας έμπειρος μπορεί να θέσουν τους εαυτούς τους σε μια βαθιά έκσταση μέσα σε δευτερόλεπτα κατά βούληση. Κλείνοντας, δεν είναι απαραίτητο να πάει πάντα σε μια βαθιά έκσταση για να συνεργαστεί με το μυαλό σας. Η κατάσταση έκστασης χρησιμοποιείται για να εκπαιδεύσει το μυαλό σας. Με πολύ σημαντικό και δύσκολο λειτουργία, μια βαθιά ύπνωση είναι συχνά απαραίτητη.

Ημέρες Οκτώ έως εννέα - Άσκηση Κερί
1. Ανάψτε ένα κερί και να κοιτάζω τη φλόγα για 2 λεπτά. Βεβαιωθείτε προσοχή σας δεν περιπλανηθεί.
2. Κλείστε τα μάτια σας και τοποθετήστε τα χέρια σας σε χαλαρή θέση εμπλοκής, με τις παλάμες πάνω από τα μάτια σας και συγκεντρωθείτε στο αποτύπωμα της φλόγας στο σκοτάδι. Η εικόνα θα έχουν την τάση να κινούνται σε όλη την περιοχή της όρασής σας. Συνέχισε να ψάχνεις γι 'αυτό και να το φέρει πίσω και να επικεντρώνονται σε αυτό για τέσσερις mintues.
3. Χαλαρώστε και να αδειάζει τις σκέψεις σας και συντονιστείτε στην αναπνοή σας για λίγα λεπτά, εστιάζοντας μόνο σε κάθε αναπνοή
Τι κάνει αυτή η άσκηση κάνει:
Αυτή η άσκηση προετοιμάζει το μυαλό για ένα αιχμηρό συγκέντρωση, η οποία είναι τόσο σημαντική για τις ψυχικές / αστρικό λειτουργία. Με το μέσο άτομο, οι σκέψεις είναι διάσπαρτα και να διαλυθούν σε τίποτα. Με το εκπαιδευμένο μυαλό ότι μπορεί να επικεντρωθεί έντονα, οι σκέψεις είναι μόνο επισήμανε και εστίασε όπως ένα λέιζερ και έχουν τη δύναμη. 100% συγκέντρωση κάνει τη διαφορά στο αστρικό λειτουργία. Θέληση κάποιου είναι επίσης αναπτυχθεί με αυτή την άσκηση ως μια ισχυρή βούληση δεν δίνει σε απόσπαση της προσοχής. Να μην γίνει απογοητευμένοι ή ανυπόμονος με τον εαυτό σας. Είναι φυσιολογικό για τις σκέψεις να παρεισφρήσουν για να σας αποσπάσει την προσοχή από την αρχή. Συνολική συγκέντρωση απαιτεί χρόνο και είναι μια από τις πιο δύσκολες πτυχές της κατάρτισης το μυαλό.

Δέκα ημέρες μέσω Είκοσι τέσσερις - ασκήσεις απεικόνισης
Αν έχετε πρόσβαση σε έναν εκτυπωτή, εκτυπώστε αυτές τις εικόνες έξω:



 
Η παραπάνω εικόνα της Sigil Σατανά χρησιμοποιήθηκε εκτενώς σε πολλά 1920 - Ευρωπαϊκή '30 Στοές σατανικές.
Εικόνα 5
Ημέρες 10, 11 και 12
Καθίστε αναπαυτικά και να τοποθετήσετε την εικόνα 1 μπροστά σας. Χαλαρώστε και να διορθώσετε το βλέμμα σας επάνω σε αυτήν την εικόνα για 3-4 λεπτά. Επικεντρώνονται στην εικόνα και μην αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί. Αν το μυαλό σας περιπλανιέται, φέρει ακριβώς πίσω στην εικόνα.
Κλείστε τα μάτια σας και οραματιστείτε την εικόνα. Η εικόνα μπορεί να υποβαθμιστεί μέσα και έξω ή να μετακινούνται, απλά συνεχίζουν να φέρνουν πίσω. Κάνετε αυτό για 3-4 λεπτά.
Ημέρες 13, 14 και 15
Επαναλάβετε τα παραπάνω με την εικόνα 2
Ημέρες 16, 17 και 18
Επαναλάβετε τα παραπάνω με την εικόνα 3
Ημέρες 19, 20 και 21
Επαναλάβετε τα παραπάνω με την εικόνα 4
Ημέρες 22, 23 και 24
Επαναλάβετε τα παραπάνω με την εικόνα 5
Τι κάνετε αυτές τις ασκήσεις:
Ασκήσεις απεικόνισης οικοδόμηση και ενδυνάμωση των αστρική όραση μας. Οπτικοποίηση είναι απαραίτητη σε όλα σχεδόν τα spellworking. Με έντονη απεικόνιση, έχουμε άμεση ενέργεια σε συγκεκριμένη δράση στον υλικό κόσμο. Σχεδόν εφεύρεση στον υλικό κόσμο που προηγήθηκε από μια ιδέα. Η ιδέα είναι συνέχεια εστιάζει και στη συνέχεια θα τοποθετούνται σε συγκεκριμένη δράση. Είναι το ίδιο με την ενέργεια. Κατά τη διάρκεια μιας εργασίας τελετουργικό ή το μυαλό, ενέργεια αυξάνεται. Αυτή η ενέργεια θα πρέπει στη συνέχεια να επικεντρωθεί και να εφαρμοστούν ή παραμένει απλά ενέργεια. Εστιασμένη σαφή και έντονη απεικόνιση κατευθύνει την ενέργεια. Όταν κάποιος μπορεί να εστιάσει αδιάλειπτη και κρατήστε το όραμα ενός αντικειμένου της επιλογής στο μυαλό για πέντε λεπτά, το ένα είναι έμπειροι στην οπτικοποίηση.

Ημέρες Είκοσι πέντε και είκοσι έξι - Διαλογισμός Sense
1. Τοποθετήστε Φωτογραφία 1 μπροστά σας. Χαλαρώστε και να ηρεμήσει το μυαλό σας.
2. Βλέμμα στην εικόνα για 2 λεπτά.
3. Τώρα, αντί να την απεικόνιση της εικόνας με τα μάτια κλειστά, να απεικονίσει την εικόνα με τα μάτια σας ανοιχτά για 2 λεπτά. Η προσοχή σας πρέπει να καθοριστεί από την εικόνα εκεί που δεν τηρούν οτιδήποτε άλλο στο περιβάλλον σας.
4. Τώρα κλείστε τα μάτια σας και οραματιστείτε την εικόνα για 3-4 λεπτά.
Τι κάνει αυτή η άσκηση κάνει:
Αυτή η άσκηση ενισχύει περαιτέρω την αστρική όραση σας, ενώ εργάζονται για τη συγκέντρωσή σας όπως τα μάτια σας είναι ανοιχτά. Η περαιτέρω αυτή ανοίγει, τρένα και αναπτύσσει αδρανείς περιοχές του νου και ενδυναμώνει τους.
Ημέρες Είκοσι επτά μέσω Τριάντα ένα - Εκπαίδευση Sense
1. Καθίστε άνετα, κλείστε τα μάτια σας και να χαλαρώσετε το μυαλό σας.
2. Επιλέξτε έναν ήχο όπως ένα ρολόι χτυπάει ή ένα κουδούνι ή οποιοδήποτε άλλο απλό ήχο και να επικεντρωθεί στην άκουσε αυτόν τον ήχο στο μυαλό σας για 2 λεπτά. Μην δείτε τις εικόνες στο μυαλό σας με αυτή την άσκηση-χρήση μόνο ακρόαση.
3. Επιλέξτε ένα υλικό όπως το βελούδο ή χαλιά ή οτιδήποτε άλλο και σκέπτομαι για το αίσθημα αυτό για 2 λεπτά.
4. Επιλέξτε μια μυρωδιά, όπως τα τριαντάφυλλα ή ένα συγκεκριμένο θυμίαμα άρωμα-και πάλι, ό, τι και να επικεντρωθεί σε αυτό για 2 λεπτά.
5. Επιλέξτε μια γεύση όπως το αλάτι ή ζάχαρη, το μέλι? Η γεύση θα πρέπει να είναι κάτι δυνατό για να αρχίσει με και να επικεντρωθεί σε αυτό το γεύση για 2 λεπτά.
Τι κάνει αυτή η άσκηση κάνει:
Η άσκηση αυτή αναπτύσσει τις αστρικές αισθήσεις. Με την εκτέλεση αυτή την άσκηση τακτικά, θα ενδυναμώσει και να ενισχύσει την αστρική ακοή, αφή, γεύση και οσμή.

Δεύτερο μήνα


Ημέρες 1 - 4 - Άνοιγμα του Τρίτου Ματιού
Με την παραπάνω άσκηση, θα είναι το άνοιγμα τρίτο μάτι σας, αν είστε νέοι. Εάν έχετε ήδη ανοίξει theird μάτι σας, στη συνέχεια, πηγαίνετε εδώ. Όταν τελειώσετε με την neditation, κοιτάζω προς τα πάνω με τα μάτια σας κλειστά στο τρίτο μάτι στη μέση του μετώπου σας και να επικεντρωθεί σε αυτό για αρκετά λεπτά.

Ημέρα 5 - Άνοιγμα του τσάκρα του στέμματος
Εάν έχετε ήδη ανοίξει τσάκρα του στέμματος σας, στη συνέχεια, κάνετε αυτόν τον διαλογισμό αντ 'αυτού.

Ημέρα 6 - το άνοιγμα του τσάκρα του λαιμού
Εάν έχετε ήδη ανοίξει τσάκρα του λαιμού σας, τότε σκέπτομαι για αυτό το τσάκρα και να κάνει την αναπνοή τσάκρα με ζωντανή μπλε του ουρανού ενέργειας μέσω του λαιμού σας. Κάντε κλικ εδώ

Ημέρα 7 Άνοιγμα του τσάκρα της καρδιάς
Εάν έχετε ήδη ανοίξει το τσάκρα της καρδιάς σας, τότε σκέπτομαι για αυτό το τσάκρα και να κάνει την αναπνοή τσάκρα με ζωντανή πράσινη ενέργεια μέσα από την καρδιά σας. Κάντε κλικ εδώ

Ημέρα 8 - Άνοιγμα του Solar 666 Chakra
Εάν έχετε ήδη ανοίξει τσάκρα του ηλιακού σας, τότε σκέπτομαι για αυτό το τσάκρα και να κάνει την αναπνοή τσάκρα με ζωηρό κίτρινο ενέργειας μέσω της ηλιακής τσάκρα σας. Κάντε κλικ εδώ

Ημέρα 9 - Άνοιγμα του το ιερό Chakra
Εάν έχετε ήδη ανοίξει ιερό τσάκρα σας, τότε σκέπτομαι για αυτό το τσάκρα και να κάνουμε τσάκρα αναπνοή με έντονο πορτοκαλί ενέργειας μέσω ιερό τσάκρα σας. Κάντε κλικ εδώ

Ημέρα 10 - Ανοίγοντας το τσάκρα της βάσης
Εάν έχετε ήδη ανοίξει τσάκρα της βάσης σας, τότε σκέπτομαι για αυτό το τσάκρα και να κάνει την αναπνοή τσάκρα με ζωντανό κόκκινο ενέργειας μέσω της βάσης σας. Στη συνέχεια, οραματιστείτε αυτό σε ένα ρεύμα του κόκκινου ενέργειας που ανεβαίνει σπονδυλική στήλη και σας έξω από το τσάκρα του στέμματος σας. Το κάνετε αυτό μόνο για μερικά λεπτά, όχι περισσότερο από δέκα. Κάντε κλικ εδώ

Ημέρες 11 - 15 - Το άνοιγμα των τσάκρας χέρι
Ακόμα και αν έχετε ήδη ανοίξει τσάκρα χέρι σας, χρησιμοποιήστε αυτή τη φορά διαλογισμό για να κατευθύνουν την ενέργεια μέσα από αυτά. Αυτό είναι σημαντικό για το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ημέρες ηλικίας 16 - 24 - Ίδρυμα Διαλογισμός
Η παραπάνω διαλογισμός είναι το πιο σημαντικό ο καθένας μπορεί να κάνει διαλογισμό έξω από το άνοιγμα των τσάκρας. Οι εργασίες για το θέμα αυτό με την πλήρη προσοχή σας. Αν είστε στη διαδικασία της επούλωσης αύρα σας και δεν είναι έτοιμος για να τον αναπτύξετε, επικεντρώνονται στην ενέργεια φωτίζοντας μέσα σας και μόνο και δεν επεκτείνουν την αύρα σας. Αυτό είναι εξίσου αποτελεσματική.

Ημέρα 25 - Άνοιγμα των Τσάκρα Feet
Εάν έχετε ήδη ανοίξει τα πόδια τσάκρα σας, στη συνέχεια, να σταθεί και αναπνέουν ενέργειας μέσω αυτών και να συνδεθούν με τη γη. Κάνετε αυτό για επτά πλήρεις αναπνοές και στη συνέχεια να περάσουν μερικά λεπτά συναίσθημα και διαλογισμό για την ενέργεια.

Ημέρα 26 - Έναρξη του 8ου και 9ου Τσάκρα
Εάν έχετε ήδη ανοίξει τα 8ο και 9ο τσάκρα, αναπνέει, τότε η ενέργεια μέσα τους, οπτικοποίηση τους άναμμα με την ενέργεια σε μια λαμπρή χρυσό και λάμπει σαν τον ήλιο. Κάνετε αυτό για αρκετές ανάσες, να αισθάνονται και να σκέπτομαι για την ενέργεια.

Ημέρα 27 - Έναρξη Σημεία διόραση
Εάν έχετε ήδη ανοίξει αυτά, τότε αναπνέουν μέσα από αυτά, ανάβοντας τους με ενέργεια.

Ημέρα 28 - Έναρξη Σημεία Clairaudience
Εάν έχετε ήδη ανοίξει αυτά, τότε αναπνέουν μέσα από αυτά, ανάβοντας τους με ενέργεια.

Ημέρα 29 - Spinning Chakra

Ημέρες 30 και 31 - Full Διαλογισμός
Τρίτο μήνα

Ημέρες Ένας μέσω πέντε:
Ο ακόλουθος διαλογισμός είναι το πιο σημαντικό διαλογισμό, δεδομένου ότι ασχολείται με την επίκληση της ενέργειας. Χειραγώγηση ενέργεια είναι η βάση όλης της δύναμη του μυαλού / μαγεία. Για να είναι σε θέση να αισθάνονται τις αποχρώσεις των διαφόρων πηγών ενέργειας, να επικαλούνται και να τους κατευθύνει είναι η βάση της εξουσίας.
Η άσκηση για τις επόμενες πέντε ημέρες θα πρέπει να βασίζεται στην διαλογισμό ίδρυμα. Όμως, αντί της επέκτασης του αύρα, θα νιώσετε την ενέργεια πίσω στον αιθέρα. Αναπνεύστε την ενέργεια και εκπνεύστε την ενέργεια, στέλνοντας πίσω έξω με κάθε εκπνεύστε. Κάντε το παραπάνω για 15 αναπνοές.
Τι κάνει αυτή η άσκηση κάνει:
Αυτή η άσκηση θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναπνεύσει ενέργειας σε ανθρώπους, αντικείμενα, να εξουσιοδοτήσει σφραγίδες και φυλαχτά και οτιδήποτε πρόγραμμα που θέλετε με την ενέργειά σας. Αυτή η άσκηση θα σας προετοιμάσει επίσης για το επόμενο βήμα σε αυτό το πρόγραμμα που εργάζονται με τα στοιχεία.

Ημέρες Έξι μέσω Δεκατρία
Για τις επόμενες τρεις ημέρες, θα πρέπει να συνεργάζεται με Ectoplasm. Ectoplasm είναι η ουσία που βλέπουμε με τα σύννεφα όταν scrying. Αυτή είναι μια μικρή μορφή, αλλά θα σας πάρει ξεκίνησε.
Το φως των κεριών είναι ιδανικό για αυτή την άσκηση. Χρώμα Κερί εδώ δεν έχει σημασία, έτσι ώστε η χρήση ό, τι έχουν στη διάθεσή τους.
Εάν έχετε ένα μαύρο καθρέφτη, θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό, αλλά και κάθε άλλη παρόμοια σκηνικά θα κάνει. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε ένα κανονικό καθρέφτη ή ένα μπολ με σκούρο ή μαύρο υγρό.
1. Καθίστε σε ένα ήσυχο αμυδρά φωτισμένο δωμάτιο.
2. Χαλαρώστε και να πάει σε μια κατάσταση έκστασης. Αυτό δεν πρέπει να είναι μια βαθιά ύπνωση, απλά αρκετά ώστε να είναι εστιασμένη.
3. Κοιτάξτε στον καθρέφτη ή μπολ με υγρό και να κοιτάζω σε ένα σημείο. Θα πρέπει να δούμε τελικά σύννεφα μορφή.
4. Επικεντρωθείτε σε αυτά τα σύννεφα, είναι πρόθυμοι να τους σε ένα μαλακό τρόπο να συμπυκνωθεί και να πυκνώσει.
5. Για μέρες επτά έως εννέα αυτής της άσκησης, απαλά και σιγά-σιγά να πάρει τα μάτια σας μακριά από τον καθρέφτη. Θα πρέπει ακόμα να είναι σε θέση να δείτε τα σύννεφα μπροστά σας. Προσπαθήστε να επικεντρωθεί σε αυτά για δύο έως τρία λεπτά.
6. Ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας και να μετακινήσετε τα δάχτυλα χεριών και των ποδιών σας απαλά και θέτουν τον εαυτό σας πίσω από την έκσταση.
Για δέκα ημέρες, μέσω Δεκατρείς:
Επαναλάβετε την παραπάνω άσκηση, αλλά με βήμα πέντε, θα το εκτόπλασμα σε σχήμα μπάλας.
Σχετικά με Ectoplasm:
Ectoplams έχει πολλές διαφορετικές χρήσεις αστρικό. Εξωγήινοι χρησιμοποιούν αυτή σε μια πολύ πιο ισχυρή μορφή από τους ανθρώπους. Αυτό είναι το σύννεφο που σχηματίζει πριν από πολλούς απαγωγές, όπου υπάρχει απώλεια χρόνου και μνήμης. Ectoplasm μπορεί να κάνει ένα αόρατο και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να σκοτώσει με τελετουργίες θανάτου. Μετά την επάρκεια επιτυγχάνεται στην παραγωγή αυτής της ουσίας, μπορεί κανείς να θα είναι να εκδηλωθεί σε συγκεκριμένα χρώματα που είναι harmonius με το στόχο της εργασίας.
Το πιο κοινό παράδειγμα της χρήσης του εκτόπλασμα είναι με το μέσα. Η ectoplasm δίνει το ερέθισμα κάτι πνεύμα να εκδηλωθεί μέσα Ectoplasm επίσης να προσθέσετε περισσότερο ισχύ με τη δημιουργία και οραματίζεται.

Δεκατέσσερις ημέρες μέσω Seventeen
Όταν μπορείτε να εκτελέσετε αυτή την άσκηση για πέντε λεπτά κατ 'ευθείαν με απρόσκοπτη συγκέντρωση, είστε ικανοί.
Πάρτε μαζί τέσσερα απλά αντικείμενα όπως ένα στυλό, μολύβι, μπάλα, κλιπ μαλλιά, κουτάλι-οτιδήποτε. Απλά βεβαιωθείτε ότι το αντικείμενο είναι απλό και εύκολο να απεικονίσει.
1. Πάρτε το πρώτο αντικείμενο και να επικεντρωθεί σε αυτό για ένα έως δύο λεπτά.
2. Κλείστε τα μάτια σας και οραματιστείτε αυτό για ένα με δύο λεπτά
3. Ανοίξτε τα μάτια σας και οραματιστείτε το αντικείμενο μπροστά σας στον αέρα. Θα πρέπει μόνο να επικεντρωθεί για να δει το κάτι άλλο αντικείμενο και όχι στο δωμάτιο.
4. Επαναλάβετε την παραπάνω με το υπόλοιπο των αντικειμένων.

Δεκαοκτώ ημέρες μετά από είκοσι
Με την παρακάτω άσκηση, πρόκειται να προσθέσει ήχους σε απεικονίσεις. Αυτή η άσκηση ενισχύει σημαντικά τις αστρικές αισθήσεις.
Ημέρα Δεκαοκτώ:
Οραματιστείτε ένα ρολόι σε έναν τοίχο και να το ακούσετε χτυπάει. Αυτό μπορεί να είναι οποιοδήποτε ρολόι, αλλά το πιο απλό, τόσο το καλύτερο για να αρχίσει με. Τώρα, οραματιστείτε το ρολόι και να ακούσει τον χτυπάει. Κάνετε αυτό για τρία έως τέσσερα λεπτά.
Ημέρα Δεκαεννέα:
Οραματιστείτε μια μεγάλη φωτιά και να ακούσει το τρίξιμο από τις φλόγες.
Ημέρα Twenty:
Οραματιστείτε μια λίμνη, ποτάμι ή τον ωκεανό και να ακούσετε τα κύματα κυματισμό ή θορυβώδης.

Ημέρες Είκοσι ένα από είκοσι-έξι
Ημέρα 21:
1. Καθίστε ήσυχα και να χαλαρώσετε.
2. Οραματιστείτε μια μεγάλη φωτιά. * Ακούστε * το τρίξιμο και * αίσθηση * η θερμότητα, τότε * οσμή * η θερμότητα.
Κάνετε αυτό για πέντε λεπτά.
Ημέρα 22:
1. Καθίστε ήσυχα και να χαλαρώσετε.
2. Κοίτα τον εαυτό σου παρυδάτια στο νερό. Αυτό μπορεί να είναι μια λίμνη, ποτάμι ή τον ωκεανό. * Feel * το νερό, * ακούμε * το νερό και * οσμή * το νερό, σαν να είστε πραγματικά εκεί.
Κάνετε αυτό για πέντε λεπτά.
Ημέρα 23:
1. Καθίστε ήσυχα και να χαλαρώσετε.
2. Κοίτα τον εαυτό σου περπάτημα με γυμνά πόδια πάνω στη γη. Αυτό είναι καλύτερο εάν μπορείτε να visulize τον εαυτό σας με τα πόδια στο έδαφος σε ένα πεδίο εκμετάλλευσης, όπως αυτό είναι πολύ κοντά με το στοιχείο της γης. * Feel * το έδαφος κάτω από τα γυμνά πόδια σας και να ακούσετε * * και * αίσθηση * το ελαφρύ αεράκι μέσω του αέρα και * οσμή * η γη.
Κάνετε αυτό για πέντε λεπτά.
Ημέρα 24:
1. Καθίστε ήσυχα και να χαλαρώσετε.
2. Κοίτα τον εαυτό σας με τα πόδια κόντρα στον άνεμο. * Feel * φυσάει ο άνεμος πάνω στο δέρμα σας και τη βοή του ανέμου στα αυτιά σας. * Οσμή * ο φρέσκος αέρας που φυσά εναντίον σας. Νιώστε κάθε βήμα με τα πόδια στον αέρα.
Κάνετε αυτό για πέντε λεπτά.
Ημέρα 25:
1. Καθίστε ήσυχα και να χαλαρώσετε.
Οραματιστείτε τον εαυτό σας σε ένα κρύο περιβάλλον. Νιώστε τον εαυτό σας να πάρει το κρύο. Νιώστε το κρύο φυσάει ο άνεμος στο δέρμα σας. Για όσους από εσάς γνωρίζουν το χιόνι (κάποια αδελφούς και τις αδελφές ζουν σε τροπικά περιβάλλοντα, έτσι δεν είναι ο καθένας έχει βιώσει χιόνι), οραματιστείτε τον εαυτό σας στο χιόνι και τον πάγο. Ακούστε τον καταιγιστικό του χιονιού κάτω από τα πόδια σας. Για όσους από εσάς δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ χιόνι μόνο απεικονίσει τον εαυτό σας σε ένα κρύο περιβάλλον και τη χρήση όλων των αστρικές αισθήσεις σας.
Κάντε αυτή την άσκηση για τρία έως τέσσερα λεπτά και όχι πλέον.
Ημέρα 26:
1. Καθίστε ήσυχα και να χαλαρώσετε.
Κοίτα τον εαυτό σας με τα πόδια throuigh την έρημο. * Feel * η αποπνικτική ζέστη και το ξηρό θερμό αέρα στο καυτό περιβάλλον. Νιώστε την άμμο κάτω από τα πόδια σας και το σώμα σας αυξάνεται θερμότερος.
Κάντε αυτή την άσκηση για τρία έως τέσσερα λεπτά και όχι πλέον.
Τι σημαίνουν τα παραπάνω ασκήσεις:
Εκτός από την ενίσχυση της αστρικές αισθήσεις σας, αυτές οι ασκήσεις θα σας παρουσιάσουμε την εργασία με τα τέσσερα στοιχεία της γης, του αέρα, φωτιά και νερό. Με την επίκληση αυτών των στοιχείων τα οποία θα κάνουμε τον επόμενο μήνα σε αυτό το πρόγραμμα, μπορούμε να τους εαυτούς μας ενισχύσει στο σημείο όπου θα είμαστε σε θέση να αντέξει απίστευτες ποσότητες ζέστη, το κρύο και άλλες ακραίες. Επίκληση και κατευθύνοντας φωτιά είναι μια πολύ σημαντική πτυχή της pyrokinesis. Με την επίκληση της στοιχείο της φωτιάς, που μπορεί να κρατήσει ζεστό ή με το υγρό στοιχείο, δροσερό εάν οι περιστάσεις το απαιτούν αυτό. Επίκληση της φωτιάς είναι το πώς οι μοναχοί του Θιβέτ πέρασε τις νύχτες για την έναρξη τους στα παγωμένα βουνά, γυμνός κάτω σε ένα υγρό φύλλο σε μια χιονοθύελλα. Το πρωί, αν η κίνηση πέρασε, το φύλλο ήταν ζεστό και ξηρό και το χιόνι και τον πάγο που έλιωσαν στη γύρω περιοχή.
Σατανική Μερικές 1920's-'30 Lodges στη Γερμανία [ένα από τα οποία ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν μέλος] χρησιμοποιείται το στοιχείο της φωτιάς για τη δολοφονία. Το στοιχείο που επικαλείται και να κατευθύνεται προς το θύμα θα κάνει το αίμα του θύματος κυριολεκτικά βράζει.
Το στοιχείο του αέρα, όταν καλείται σωστά, παράγει αιώρηση. Μέσω επίκληση και ορθή κατεύθυνση των στοιχείων, μπορούμε επίσης να επηρεάσουν τις καιρικές συνθήκες.

Ημέρες Είκοσι επτά μέσω Τριάντα ένα
Για τις επόμενες πέντε ημέρες, να τεθεί σε μια κατάσταση έκστασης και να απεικονίσει μια σκηνή.
Για τις ημέρες 27 και 28, να απεικονίσει μια σκηνή έξω από τις πόρτες με τα ζώα και τα φυτά. Χρησιμοποιήστε όλες τις αστρικές αισθήσεις σας με αυτό. Μυρίστε τον αέρα, να νιώσετε την αύρα και να ακούσετε το γάβγισμα των ζώων ή οτιδήποτε άλλο. Δείτε τα πάντα γύρω σας σαν να είστε πραγματικά εκεί και να γνωρίζουν τα πάντα την ίδια στιγμή.
Για τις ημέρες 29 έως 31, οραματιστείτε τον εαυτό σας μέσα σε ένα δωμάτιο ή πολυσύχναστο δρόμο όπου υπάρχουν άνθρωποι. Ακούστε αυτοί οι άνθρωποι μιλούν σαν να είστε πραγματικά εκεί. Μπορείτε να μυρίσετε την περιοχή, δείτε τα άτομα κινούνται περίπου, να ακούσετε τους ήχους της κυκλοφορίας, να τους ακούσει να μιλάει. Προσπαθήστε να είστε ενήμεροι για τα πάντα με τη μία.
Όταν μπορείτε να κάνετε το παραπάνω για πέντε λεπτά χωρίς διακοπή, έχετε περάσει.
Τι κάνει αυτή η άσκηση κάνει:
Αυτή η άσκηση ενισχύει αστρικές αισθήσεις σας και ανοίγει περιοχές του μυαλού σας και να τους παρέχει τη δυνατότητα για τη σοβαρή πρακτική της μαγείας.

Τέταρτο Μήνα


Ημέρες One μέσω Δεκαπέντε
* Όταν τελειώσετε με τη συγχώνευσή της με έναν άνθρωπο ή ζώο, να είστε βέβαιος να καθαρίσει την αύρα και τα τσάκρας σας πολύ καλά ως σκέψεις ή τις πεποιθήσεις τους μπορεί να ξύνω σε σας. Πάντα να επιλέξετε ένα υγιές ον όταν είστε νέοι σε αυτό, είτε πρόκειται για ένα φυτό ή ένα ανθρώπινο ον.
Ημέρες One και Two:
1. Επιλέξτε ένα αντικείμενο, αυτό μπορεί να είναι ένα κρύσταλλο, ένα τραπέζι-κάτι στο δωμάτιό σας. Οι αρχάριοι θα πρέπει να ξεκινήσει με ένα αντικείμενο που είναι ένα και μόνο υλικό, όπως ένα βράχο ή παίζοντας ζάρια.
2. Πάρτε άνετος και να πάει σε μια κατάσταση έκστασης.
3. Κοιτάξτε το αντικείμενο μπροστά σας για ένα λεπτό ή δύο και στη συνέχεια κλείστε τα μάτια σας. Κοίτα το αντικείμενο.
4. Τώρα, διευρύνει το αντικείμενο έτσι ώστε να είναι αρκετά μεγάλη FO Ryou να περπατήσει σε στο μυαλό σας και εισάγετε την.
5. Γίνετε ένα με το αντικείμενο και ανοίξτε αστρικές αισθήσεις σας. Τι βλέπετε, ακοή, όσφρηση, αισθάνονται; Είναι κρύο ή ζεστό το εσωτερικό; Τι αισθήσεις νιώθεις; Εάν το αντικείμενο είναι σε ένα τραπέζι ή σκληρή επιφάνεια, * αισθάνονται ότι η επιφάνεια *.

Ημέρες Τρία και Τέσσερα
Κάντε το ίδιο με το παραπάνω, μόνο αυτή τη φορά χρησιμοποιούν ένα φυτό. Αυτό μπορεί να είναι ένα δέντρο ή ακόμη και μια λεπίδα της χλόης. Εάν δεν έχετε κανένα σπίτι-φυτά, ίσως να θέλετε να κάνετε αυτή την άσκηση έξω από τις πόρτες. Είναι σημαντικό ότι η μονάδα είναι ζωντανός.
Με την άσκηση των φυτών, * αίσθηση * τη γη μέσα από τις ρίζες του φυτού. Πώς αυτό το φυτό αισθάνονται σε σχέση με άλλα φυτά γύρω από αυτό, αν έξω από τις πόρτες;

Ημέρες Πέντε μέσω Οκτώ
Τώρα, κάνουμε το ίδιο με το παραπάνω, αλλά αυτή τη φορά συγχωνεύονται με ένα ζώο. Μπορείτε να απεικονίσει αυτό το ζώο, αν δεν είστε κοντά σε όλα τα ζώα. Αν έχετε κατοικίδια ζώα, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα από τα κατοικίδια ζώα σας και να συγχωνεύσει με το κατοικίδιό σας. Δείτε μέσα από τα μάτια του / της, να ακούσει μέσω του / τα αυτιά της? Αισθάνεται το πάτωμα ή το έδαφος κάτω από τα πόδια του / της. Πώς το σώμα του κατοικίδιου ζώου σας αίσθηση; Είναι ζεστό το κατοικίδιό σας; Κρύο; Hungry; Τι κάνει το κατοικίδιο ζώο μυρωδιά σας στο περιβάλλον; Χρήση του / της μύτης. Τι είναι στο μυαλό του κατοικίδιου ζώου σας; Τα ζώα σκέφτονται με οράματα.

Ημέρες Εννέα μέσω Δεκαπέντε
Τώρα, κάνει το παραπάνω με ένα πρόσωπο που ξέρετε. Μπορείτε να επιλέξετε ένα διαφορετικό πρόσωπο κάθε μέρα. Σκέψου με το μυαλό τους.
Τι σημαίνουν τα παραπάνω ασκήσεις:
Plenty. Είναι * πολύ * σημαντικό. Όταν κατακτηθεί, οι ανωτέρω ασκήσεις θα σας δώσει τις δεξιότητες για να
Shapeshift
Επικοινωνεί με τα ζώα
Plant σκέψεις στο μυαλό των άλλων και να κατέχουν τους, ακόμη και
Fix ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και συσκευών, μπορείτε να βρείτε το πρόβλημα με τη συγχώνευση με το στοιχείο.
Τραβήξτε σκέψεις από το μυαλό των άλλων και να λαμβάνουν πληροφορίες
Διάγνωση ασθενειών σε ανθρώπους και ζώα
Οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν για συγχώνευση με τους δασκάλους τους για να βρουν ποιες ερωτήσεις θα αναρτηθούν σε μια σημαντική εξέταση



Είναι πολύ σημαντικό ότι σας Διαβάστε προσεκτικά αυτό και να κατανοήσουν να συνεχίσει

Πνευματική τακτικές πολέμου και Stategies

Κάνουμε επιπτώσεις. Κατάρες μας και την ενημέρωση του κοινού έχει αρνητικές επιπτώσεις για τον εχθρό. Πρέπει να εργαστούμε ακατάπαυστα και να διατηρηθεί η δυναμική. Κάποιος δεν πρέπει να γυρίσει την πλάτη σε έναν πεσμένο εχθρό μέχρι να είναι πλήρως και εντελώς νεκρός. Με αυτόν τον τρόπο και στις περισσότερες περιπτώσεις κάποιος θα πάρει ένα μαχαίρι στην πλάτη ή χειρότερα. Οι άνθρωποι που υποστηρίζουν να μην κάνουμε τίποτα, να καλέσει την οργή ​​του Σατανά. Είναι άχρηστο να πούμε το λιγότερο.
Υπάρχουν πολλές τακτικές για την αποτελεσματική καταπολέμηση και εργάζεται για να καταστρέψει τον εχθρό. Εδώ είναι μερικοί από τους τρόπους που μπορεί κανείς να εργαστεί για την καταστροφή του εχθρού. Επίσης, χαιρετίζω κάθε άλλη είσοδο, καθώς αυτό είναι το πιο σοβαρό:
Τα χριστιανικά φυλλάδια, βίβλους και τέτοια που ώθησε στα πρόσωπά μας, όπως στα πλυντήρια, χώρους αναμονής των νοσοκομείων, κ.λπ., να γράψει ή να τοποθετήσετε το δικό τους «κομμάτια» σας σε αυτά: www.exposingchristianity.com και να αφήσει με το "Ο Χριστιανισμός είναι ένα ψέμα ! ή φάρσα! "
Στοίβες από χριστιανικά φυλλάδια μπορεί να είναι διακριτικά ντάμπινγκ στα σκουπίδια. Ήρθα σε μια μεγάλη στοίβα πριν από λίγο καιρό σε μια αίθουσα αναμονής. Τους ντάμπινγκ στα σκουπίδια, ζήτησε από την ρεσεψιονίστ για ένα μεγάλο κύπελλο και πήγε στο δωμάτιο της κυρίας, νευριάσει στο κύπελλο και έκανε κολασμένων καλό και ότι οι εκτάσεις ήταν κορεσμένα σε piss στα σκουπίδια, έτσι δεν είναι μαλάκας Xian θα μπορούσε να τους σώσει.
Στο πλυντήριο, έχω ένα στυλό πάντα βολικό ώστε να μπορώ να γράψω www.exposingchristianity.com σε όλα τα άρρωστα βρωμιά Μαρτύρων του Ιεχωβά »έχουν σκορπισμένα σε όλη τη χώρα. Έβαλα επίσης άλλες σημειώσεις εκεί. Οι άνθρωποι που τους αρέσει να doodle μπορεί επίσης να καταστρέφω αυτό το πρόχειρο, όπως εικόνες του ο Ναζωραίος κάθε τρόπο βλέπετε την τακτοποίηση. Το θέμα είναι, εμείς να αφήσει τους να το γνωρίζουν αυτό δεν θα γίνει ανεκτή και διαδίδοντας το μήνυμά μας για την αλήθεια, σε αντίθεση με τα ψέματά τους.
Σατανική κομμάτια μας μπορεί επίσης να μείνει σε βιβλιοθήκες, τοποθετούνται σε χριστιανικά βιβλία και ούτω καθεξής. Το ρητό «Η πένα είναι ισχυρότερη από το σπαθί" έργα, αλλά με αυτό το τέρας, πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε. Πληροφορίες υπήρξε φίλος μας και έχει μεγαλύτερη επιρροή από ό, τι οι περισσότεροι θα πιστεύουν. Ξέρω ότι αυτό και έχω δει αποδείξεις γι 'αυτό.
Για να χρειάζεται να αντιμετωπίσει με τον Χριστιανισμό σε καταστήματα λιανικής πώλησης, επιχειρήσεις και οπουδήποτε αλλού-διαμαρτύρονται!!!
Xians έχουν λειτουργήσει χωρίς αντιπολίτευση για αιώνες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαμαρτύρονται για το διαχειριστή, περιφερειακός διευθυντής, ή όποιος βρίσκεται στην εξουσία. Θα παραμείνουν σιωπηλοί και να πω τίποτα, αυτό είναι ένας τρόπος που δείχνει αυτούς που ανέχεται την παρουσία και διείσδυσης τους. Έχω πάντα διαμαρτύρονται. Θυμηθείτε να είναι επαγγελματίες, μην υψώνετε τη φωνή σας, να πάρετε συναισθηματική, ή να χρησιμοποιήσει τις λεγόμενες «φάουλ» γλώσσα. Σε πολλά μέρη, όπως εδώ στην Tulsa, Οκλαχόμα που βρίσκεται ακριβώς στη μέση του σκατά-τρύπα ζώνη της Βίβλου, στην πραγματικότητα είναι ένα παράπτωμα να «ορκίζονται» στο κοινό. Αυτό είναι το πόσο κακό και σάπια αυτά xians είναι στην προσπάθεια να πάρει τα βασικά σας δικαιώματα. Θα πρέπει να καταπολεμηθεί σε κάθε στροφή. Θυμηθείτε την ελευθερία μας-είναι στη γραμμή. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουν.
Να είναι σταθερή και στο σημείο. Εάν παραλείψετε να πάρετε μια θετική απάντηση, σημειώστε το όνομα του διαχειριστή, και να το πάρετε σε κάποιον που είναι σε ανώτερη αρχή, όπως ένα περιφερειακό διευθυντή και να είστε βέβαιος να σημειωθεί η αρνητική απάντηση που έλαβε από το υφιστάμενο στέλεχος, του / της το όνομα, την ημερομηνία που μίλησε και οτιδήποτε άλλο σημασία. Γράψτε τα πάντα προς τα κάτω. Ας τους αφήσουμε να ξέρετε ότι είναι προσβεβλημένος και δεν θα είναι πλέον να συνεργαστείτε μαζί τους, εφόσον δεν δρουν για να διορθώσει την κατάσταση.
Χρησιμοποιήστε το Διαδίκτυο-υπάρχουν τόσα πολλά e-ομάδες και πίνακες συζητήσεων, χιλιάδες από αυτούς. Yahoo έχει πολλά Q & A φόρουμ, όπως το "Yahoo Answers." Οι άνθρωποι θέτουν ερωτήσεις σχετικά με τη θρησκεία εκεί, συμπεριλαμβανομένης της σατανισμό. Ας τους αφήσουμε να γνωρίζουν την αλήθεια ότι σατανισμό δεν είναι σχετικά με τη ζωή θυσία αίματος, κ.λπ., όπως τόσοι πολλοί οδηγούμαστε σε λανθασμένα πιστεύουν. Απλά πληκτρολογώντας www.exposingchristianity.com στην απάντηση είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να κάνει μια δήλωση και να αποκαλύψει τι xianity είναι όλα σχετικά. Αυτό μπορεί να γίνει - απλά αντιγραφή και επικόλληση, σελίδα προς σελίδα. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Ο δικτυακός τόπος θα κάνει τα υπόλοιπα. Όταν ήμουν νέος στο σατανισμό, δούλεψα το άθεος φόρουμ, όπου τάχθηκε κατά xians. Καλύτερη άθεος από ένα Xian. Δούλεψα επίσης και άλλα e-ομάδες και να θέσει σε μια-δυο ώρες κάθε xianity καταπολέμηση της ημέρας. Ο Σατανάς μου έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια, τις προσπάθειές μου σε απευθείας σύνδεση με τα παραπάνω ήταν αποτελεσματικά και με επιρροή.
Με Xian e-ομάδες, κάνουν αντιγραφή και επικόλληση. Η Luciferian Απελευθερωτικό Μέτωπο έχει τα φορτία των γραφών Luciferian Απελευθερωτικού Μετώπου , που είναι κατ 'ευθείαν στο σημείο σχετικά με xianity. Λίγα xians πραγματικά διαβάσει τη Βίβλο. Sow αμφιβολία, αναστάτωση, απογοήτευση και άλλα πράγματα που μπορείτε να δημιουργήσετε τον όλεθρο στη Xian κοινότητες. Το καλύτερο είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε σε πολλές περιπτώσεις σε απευθείας σύνδεση, καθώς οι άνθρωποι είναι περισσότερο διατεθειμένοι να διαβάσει τι είναι στο πρόσωπό τους, αντί να κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο, αν και οι δύο είναι αποτελεσματικά.
Κατάρα τον εχθρό αδυσώπητα! Κατάρα ηγέτες τους! Γίνε πολιορκητικός κριός. Ποτέ μην αφήνετε μέχρι να είναι πλήρως και εντελώς καταστραφεί. Κατάρες μας είναι και να έχουν εργαστεί. Τα πράγματα χρειάζονται χρόνο και πρέπει να επαναληφθεί. Οι πολλές κατάρες εναντίον αυτής της απεχθούς πρόγραμμα έχουν θέσει ισχυρές δυνάμεις σε κίνηση. Να είστε υπομονετικοί. Xianity είναι μια γιγαντιαία τέρας που έχει απίστευτο πλούτο και την εξουσία. Δεν θα πέσει σε μια μέρα, αλλά αυτό θα το χρόνο. Υπάρχει δύναμη στους αριθμούς. Ακριβώς όπως ένα ενιαίο μυρμήγκι δεν είναι ένα μεγάλο μέρος μιας απειλής, να λάβει μια στρατιά από μυρμήγκια και θα αφαιρέσει ένα περιβόλι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Αυτοί που εργάζονται για τον Σατανά έχουν την προστασία του και θα ανταμειφθούν πολύ. Ο Σατανάς μου ενημέρωσε το βράδυ της 30ης Απριλίου, 2008, οι χρόνοι θα πάρει πολύ χειρότερα οικονομικά. Είπε επίσης ότι "Πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν." Εκείνοι που δεν κάνουν τίποτα για τον Σατανά να περιμένουμε τίποτα σε αντάλλαγμα. Οι δυνάμεις της κόλασης τώρα ασχολούνται με την πνευματική μάχη και δεν έχουν χρόνο για χάσιμο σε εκείνους που δεν μπορούν να ενοχλείται. Όσοι από εμάς που είμαστε πολεμιστές για τον Σατανά δεν θα λάβουν μόνο την προσωπική προστασία, αλλά η προστασία για τους αγαπημένους μας. Όσο περισσότερο το κάνουμε για τον Σατανά, τόσο περισσότερο κάνει για εμάς. Οι δυνάμεις της κόλασης ήταν όλοι απελευθερωθεί από τα τέλη του 2002 - άνοιξη του 2003. Ο εχθρός είναι τώρα στην δρόμος πόλεμου μεγάλο χρονικό διάστημα. Φυσικές καταστροφές, επιδημίες και όλα τα είδη των nasties που εκδηλώνεται σε όλο τον κόσμο. Οι άνθρωποι που είναι τόσο λίγοι εκλεκτοί και ζήλο xians εργάζονται με κάθε τρόπο που μπορούμε για να κάνουμε αυτή την βιβλική προφητεία φαίνεται χάλια πραγματικό προκειμένου να ξεγελάσουν περισσότερες από τις μάζες.
Ως άτομα, πρέπει να κάνουμε ό, τι είμαστε σε θέση να. Οι άνθρωποι που είναι για VIP και δεν μπορούν να διακινδυνεύσουν τη φήμη τους χρήση ζώνης επιρροής σας! Αν έχετε αμφιβολίες για το τι να κάνετε, ρωτήστε τον Σατανά για την κατεύθυνση. Θα πάρετε κραυγαλέα κατεύθυνση πρέπει να δουλέψουμε διακριτικά σε ό, τι το επάγγελμά σας ή σε οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε που δεν θα επιφέρει βλάβη στην κατάστασή σας. Ξέρω JoS έχει ανθρώπους παντού.
Για όσους από εσάς που μπορεί να κάνει προσωπικές τελετουργίες, ή να συμμετέχουν σε τελετές ομάδα μαζί με άλλους αδελφούς και αδελφές του Σατανά-το πράξουν. Οι ημερομηνίες και οι ώρες και τα τελετουργικά για τις ομάδες θα πρέπει να δοθεί στις ομάδες JoS και δημοσιεύτηκε στο Πνευματικό Πίνακα Ανακοινώσεων Warfare.
Οι άνθρωποι που εργάζονται για τη δημιουργία σατανικές διχόνοια παρενοχλώντας τα μέλη, bashing άλλες ομάδες σατανικές και οτιδήποτε άλλο για να δημιουργήσει προβλήματα για σατανιστές-προειδοποιείται. Μερικοί από εσάς είναι παχιά, όπως νεκρά e-ομάδες σας και άλλες συμφορές ακόμα δεν φαίνεται να βυθίζονται μέσα Μπορείτε θεωρούνται ως Χριστιανοί στις δυνάμεις της κόλασης.
Mark: 25
Και αν ένα σπίτι πρέπει να χωρίζεται από μόνη της, ότι το σπίτι δεν μπορεί να σταθεί.
26 Και αν ο Σατανάς ξεσηκωθούν εναντίον του εαυτού του και να διαιρεθεί, δεν μπορεί να σταθεί, αλλά hath ένα τέλος.
Οι άνθρωποι που εργάζονται για τη δημιουργία σατανικές διχόνοια θα τιμωρηθούν από τις δυνάμεις της κόλασης.

Πνευματική Warfare Bulletin Board 666




5 του Απριλίου, 2010:
Κάνουμε IMPACT!
Αυτή τη βρωμιά πρέπει να προσαχθούν στη δικαιοσύνη και σε βάθος καταστραφεί!!
Κάντε κλικ στα παρακάτω link για την πλήρη ΑΡΘΡΑ ΝΕΑ:
Ειδήσεις: Εκκλησία σκάνδαλο κατάχρησης φτάνει 3/10/10 αδελφός του Πάπα
Βατικανό Προσφορές 3 λόγοι δεν είναι υπόχρεο για την Κατάχρηση 30/03/10 [είναι τώρα αποκαλύπτοντας τι πραγματικά είναι και πώς θα μπορούσαν να φροντίσουν λιγότερο για τα δισεκατομμύρια της ζωής που έχουν καταστραφεί και το χαμηλότερο των χαμηλών εγκλήματα που διέπραξαν εναντίον αθώων παιδιών]
Αγγλικανική Leader: Ιρλανδική Εκκλησία χάθηκε η αξιοπιστία 03/04/10
Ασυλία Πάπα θα μπορούσε να προσβληθεί στη Βρετανία 04/05/10

Sun 20η του Απριλίου 2008:
Η Ιερά Εξέταση δεν έχει τελειώσει!

29η Μαΐου του 2008:
Γίνετε μέλος του Στρατού της Κόλασης E-Group
4 Απρίλη 2009:
Newsweek Άρθρο: Το τέλος της χριστιανικής Αμερικής
Άνοιξη του 2009:
Κάνουμε IMPACT!!!

Δευτέρα 9 Ιούνη 2008:

            
         
Πνευματική Πόρων Warfare 666

Πνευματική Συμβουλές Warfare

Οι σκεπτικιστές Σχολιασμένη Αγία Γραφή
Το παραπάνω έχει βιβλικές γραφές catagorized και είναι μια εξαιρετική πηγή για να χρησιμοποιήσετε όταν υποστηρίζοντας με xians.
Luciferian Απελευθερωτικό Μέτωπο
Η παραπάνω ιστοσελίδα είναι μια εξαιρετική πηγή για τα φορτία των επιβλαβών βιβλικές γραφές και έχει ακόμη και αντι-Xian εκτάσεις.
Σκληρή Ερωτήσεις για τη Χριστιανική Εκκλησία
Ο Ιησούς - ο χειρότερος αμαρτωλός από όλα αυτά
Η απόδειξη της Αγίας Γραφής είναι ένα Hoax
Κάντε κλικ στις παραπάνω 2 links και απλά να αντιγράψετε και να επικολλήσετε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου